2015. március 9., hétfő

Pszicho horror

 1408 (2007)

  Stephan K. rajongóknak alap! De ez a horror mindenkinek ajánlatos. Egy férfiről szól, aki paranormális jelenségekről ír. Egy szállodai szobáról szörnyű hírek keringenek. A szállodatulajdonos helytelenítése ellenére, beköltözik egy éjszakára a szobába. De, hogy elhagyja e valaha? Az már nem biztos. Nem egy szokványos film, nagyon sok minden van benne, az elme teljes tébolya. Fontos megnézni!!




                                       

 

Gothika (2003)

Egy pszichológus nő életét követhetjük nyomon, akit diliházba zárnak. Az eddigi elméletei ellene fordulnak. Az őrület határán van, de még ideát. De mindenki más erről máshogyan vélekedik. Persze túlvilági események okozzák a kavarodást, de nem egyszerű a magyarázat. Próbelj meg Te rájönni a megoldásra. Azért menni fog, nyugi.
u.i: Sötét és para hangulat ajánlott a film előtt. Nem fogtok csalódni:



 

 

Védtelen gyermek(2008)

   Egy jó kis filmet mutatok most neked. A film egy kislányról szól, akit a szülei bántani akarnak. A bírósághoz kerül az ügye, és egy szociális munkás igyekszik megmenteni őt. A szülei házában szörnyű eseményre érkezik, de még sikerül megmenteni a kislányt, akit később magához vesz. De vajon ezzel lezárul az ügy? Nyugodtan élhetnek? Mint sejtsük, nem igazán. Hogy mi következik ezután, azt derítsd ki magad. A kislány nem is olyan ártatlan, mint hinnénk. Lehet, hogy a szüleinél egy sokkal nagyobb veszély leselkedik, immár kettőjükre. Készülj fel a borzongásra!
A teljes film a youtube oldalán is megtalálható!




 

 

Dark Feed (2013)

    Szeretnéd látni, mi történik, ha egy diliházban akarsz leforgatni egy horror filmet? Ami persze már régóta nem üzemel. Akkor jó szórakozást.

 
(forrás:internet)





Dark Touch



 Egy idei egész jó kis horror filmet ajánlok figyelmedbe! A történet egészen jó, nem unatkoztam közben, viszont a vége kissé furcsára sikeredett. De ezt majd döntsd el Te magad. A főszerep most egy kislányé, akinek furcsa dolgai vannak. Az élete nem a legvidámabb. Amik meg ezután várnak rá, nos..
  Egy laza hétfő esti horror filmnek egész jó. 10/6. De azért érdemes felrakni a jól sikerült filmek közé!
Ne feledd, amit ezen az oldalon találsz, abban nem fogsz csalódni!

(forrás: internet)


Az árva


 Ez egy tökéletes film azoknak, akik szeretik a titokzatos történeteket. Vagy azoknak is, akik szeretik a gyerekeket a horror iparban. Mert ez a gyerek valóban meg fog lepni minket. Izgalmas történet, jó szereplőkkel. A gyerek más mint a többiek, de vajon tényleg gonosz? Persze azt tudjuk, hogy az. De miért? És mit titkol?
Megtudhatod:





Bújócska (2005)

   Emily egy kislány, aki elvesztette az anyját. Az apja vidékre költözik vele, hogy egy kicsit összeszedhessék magukat. Ám amíg ő a könyvén dolgozik, addig a kislány egy furcsa. láthatatlan barátot szerez magának. Az apja igyekszik kideríteni, hogy ki lehet az. De mikor végül rájön, jobban szerette volna, ha sose tudja meg a titkot. Mivel ez a titok minden képzeletet felülmúl. Vajon Te tudod ki lehet Emily barátja?
Egy jó kis film azoknak, akik szeretik a csavart történeteteket, a titkokat, és a pszichológiailag ijesztő történeteket.
 1/1



                                          

A kör ( The Ring) /2002/


   Ha időrendi sorrendben nézzük, ha hatásosságra, ez a film messze megelőzi mai utódjait. A korai dátum ne riasszon el senkit, nyugodtan szánjunk rá időt, ha még nem láttuk volna. Ennek a műnek remek a története, a kivitelezése. Ez is egy alap film, az igazi horror rajongót tárházában. De ha láttuk már, az se gond, nyugodtan felidézhetjük újra, hisz már 11 évvel ezelőtt született.
    A kör alap története egy videóról szól. Amit nem kéne látnia senkinek. Ha még is megnézed, a telefon azonnal csörögni fog. Egy félelmetes hangú lány azt suttogja majd, hogy hét nap.. Ennyi idő marad már csak az életedből, ha csak nem másolod le, és nézeted meg valakivel ezalatt. De kire ruháznád át a halált? És mi van ha a kisfiad nézi meg véletlenül? Véget lehet e ennek vetni valahogy?
Rachel újságíróként nyomoz a sztoriban, míg véletlenül a kisfia meg nem nézi a videót. Ezután beindul a küzdelem, hiszen hét napja van, hogy megmentse mindkettőjük életét. A kazetta története megdöbbentő. Tudd meg Te is, miről van szó.
Egy felejthetetlen film, jó rettegést kívánok hozzá.
U.i: Ne feledjük, van belőle több rész is.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése